,

Leerlingenvereniging

Leuke activiteiten buiten de les

LLV is de leerlingenvereniging van 't Rijks. Deze vereniging wordt gevormd door alle leerlingen van 't Rijks. Het bestuur bestaat uit 8 tot 10 leerlingen die ieder jaar kunnen worden gekozen tijdens een speciale bestuursverkiezing. Zij worden bijgestaan door twee docenten, namelijk dhr. Aarts en dhr. van Dijk. De LLV is o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van de feesten.
 
Zonder de LLV waren er niet zoveel leuke feesten en evenementen op school, maar de LLV kan alleen bestaan met een bestuur dat bestaat uit enthousiaste leerlingen. 
 
De leerlingen die worden gekozen om deel te nemen in het bestuur van de leerlingenvereniging helpen mee met het opbouwen en afbreken van alles wat er voor de feesten nodig is zoals bijvoorbeeld het podium, de frisdrankbar en de garderobe. Ook verzinnen zij de thema's voor de feesten en bepalen zij elk jaar welke artiest zij op één van de feesten willen laten optreden. Al met al is het bestuur best veel tijd kwijt voor, tijdens en na zo'n feest, maar het is zeker de moeite waard! Behalve de feesten zorgt de LLV ook voor een aantal andere evenmenten op school. In het verleden zijn er al veel leuke evementen geweest, zoals onze Sinterklaasactiviteiten. Daarnaast organiseert het bestuur van de leerlingenvereniging om de paar jaar een actie voor een goed doel. Zo hebben de leerlingen een paar jaar terug knuffelberen verkocht waarvan de opbrengst voor KiKa bestemd was.